Skip to content

Chocolate and Hazelnut Meringue Cake

9 januari, 2011

Jag och min syster, Pao, föll pladask för den här tårtan som finns på Martha Stewarts hemsida och var tvungna att baka den! Vem kan motstå beskrivningen ”a thin, crispy crust over a layer of soft chewy meringue that melds perfectly with the embedded chocolate chunks. When sliced, the meringue cracks and collapses slightly onto the rich chocolate cake” ?

Dock blev det några små ändringar eftersom vi har en förkärlek till muscovadosocker så tog vi en hel cup av det istället för 3/4 cup råsocker, bytte såklart ut det osaltade smöret mot saltat och ökade mängden rostade hasselnötter. Resultatet blev denna underbara skapelse!

One Comment leave one →
  1. Majalicious permalink
    9 januari, 2011 23:22

    JAAAAAAA som jag har längtat!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: