Skip to content

Biff á la Lindström

10 januari, 2011

Idag blev det den gamla hederliga favoriten Biff á la Lindström med potatismos och brunsås till middag. Det är något speciellt med sötman från rödbetorna och sältan från kaprisen. Det gifter sig nästan magiskt!

Ingredienser:

500 g nötfärs

1 ägg

1 lök fint hackad/riven

2 dl fint hackade rödbetor (jag är en  rödbetsfantast så jag tar 3 dl)

1/2 dl grovhackad kapris

salt och peppar efter smak

Blanda alla ingredienser, rödbetorna sist och forma till biffar. Stek i smör på medelvärme, men inte för länge, de är allra godast om de är rosa i mitten! Servera med potatis och brunsås. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: