Skip to content

Gravlax med råstekt potatis, kapris och creme fraiche

10 mars, 2011

Här är en lätt och snabb förrätt! Inte så mycket som behövs lagas, bara steka lite potatis, hacka lite lök och lägga upp! Himla gott också🙂

Gravlax med råstekt potatis, kapris och creme fraiche, 6 port;

250 g gravad lax i skivor (6 skivor)

6 st medelstora potatisar

1 liten röd lök

4 msk kapris

1 dl creme fraiche

salt, peppar

smör till stekning

Skala och skiva potatisen. Stek den i smör tills den blivit mjuk och gyllene, salta ev. Hacka löken fint. Blanda creme friachen med lite salt och peppar. Lägg potatisskivorna i en ring, lägg en skiva lax ovanpå och en klick creme fraiche bredvid. ”Strössla” löken och kaprisen över. Klart att servera!

One Comment leave one →
  1. Pao permalink
    11 mars, 2011 16:59

    Finhackat🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: