Grands nyöppning
27 augusti, 2011
Det var en himla trevlig onsdagskväll på Grand som var fyllt med människor och god mat!
Kalvtartaren var snyggt uppradad.
En spännande terrin på prästost och blomkål.
Rå fisk (torsk?), den enda missen var att det inte fanns några skyltar där det stod vad det var för någonting man åt.
Rotfrukts chips, friterad torsk och en Boeuf Bourguignon gjord av en tvättäkta fransman som var jättegod!
Min duktiga kompis Oskar stod och öppnade ostron för fulla muggar. Det var förövrigt han som lärde mig att hacka lök inför Sveriges Mästerkock. Tack för den 🙂
Man fick en present med sig hem från Grand Deli, som var en lunch bestående av en väldigt god Wallenbergare.
Tack för en trevlig kväll 🙂
2 kommentarer
leave one →
Yum! Så hade man gärna spenderat varje onsdagskväll ;D
Jag åt 13st kalvtatar. Gott!